Çair, kopshti për fëmijë “Vesëza” me hapsira të reja moderne ( FOTO)

0
76

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu sot morri pjesë në lëshimin në përsorim të hapsirave të renovuara të kopshtit për fëmijë “Vesëza” .
“Bashkë me ekipet komunale të fushës së arsimit dhe drejtorinë e Kopshtit “Vesëza” lëshuam në përdorim këtë hapsirë tejet moderne.
Njëherit përkujtojmë që në Çair po ndërtohet kopshti më i madh për fëmijë Bambi dhe do të jetë me kapacitet prej 350 fëmijësh-shkruan Ganiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here