Çfarë përfiton Taravari nëse ia merr Selës partinë?

0
63

Pas humbjeve të thella në çdo cikël zgjedhor të ASH-s dhe Ziadin Selës, Taravari po përgatitet që ta merr përsipër udhëheqjen e partisë. Votuesit e revoltuar me Selën kërkojnë dorëheqjen e menjëhershme të tij duke favorizuar Taravarin pas fitores në Gostivar.

Pyetja e cila parashtrohet më së shumti është se çfarë do të përfitojë Taravari në rast se zgjidhet kryetar partie?

A do të ketë mundësi që ta rikthejë besimin tek qytetarët pas humbjeve të thella të cilat i shkaktoi Sela?

Qytetarët poashtu pyesin se a do të dështojë edhe Taravari si Sela për faktin se asgjë e mirë nuk i erdhi partisë edhe kur Taravari ishte sekretar gjeneral i partisë. Humbën në zgjedhjet parlamentare ndërsa në zgjedhjet lokale të vitit 2021 humbën rreth 40 mijë vota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here