Më 17 prill zgjedhje lokale në dy komuna në Maqedoni

0
89

Më 17 prill do të mbahen zgjedhje lokale për kryetar të Komunës së Mavrovës dhe Qendër Zhupës.

Aktvendimin për shpalljen e zgjedhjeve sot e nënshkroi edhe kreytari i Kuvendit, Talat Xhaferi.

“17 prilli 2022 (E diel), është dita e përcaktuar për mbajtjen e zgjedhjeve. Aktvendimin do e zbatojnë Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, Komisionet Komunale Zgjedhore dhe Këshillat Zgjedhorë a hyn në fuqi me ditën e botimit në Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftimin e kabinetit të Xhaferi.

Kujtojmë se zgjedhjet lokale në këto dy komuna ishin të rregullta, po për shkak të mosplotësimit të pragut, zgjedhjet më 17 prill do të mbahen zgjedhjet e reja./Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here