Motorola ka patentuar një smartfon të ri rrotullues

0
103

Motorola ishte një nga kompanitë e para që promovoi një telefon që paloset, por pati një qetësi vitin e kaluar që kur pamë modelin Moto Razr. Megjithatë, kompania tani ka patentuar një pajisje të re të këtij lloji.

Është një pajisje e gjatë dhe e ngushtë si Razra, por ekrani është jashtë. Kjo do të thotë që ekrani përkulet rreth pajisjes/kasës dhe se në formë të palosur ju merrni në të vërtetë një smartphone me dy ekrane.

Patenta zbulon gjithashtu një modul më të vogël kamere në pjesën e sipërme të pajisjes. Mund të thuhet se telefoni inteligjent i patentuar është një kryqëzim i Moto Razra dhe Royole Plexpay.

Mentesha do të jetë një zgjidhje krejtësisht e re që do të minimizojë rrudhat dhe do të lejojë që celulari të mbyllet në një aeroplan pa asnjë boshllëk. Mekanizmi do të ketë pjesë lëvizëse që do të lejojnë pajisjen të përkulet lirshëm.

Megjithatë, nuk duhet harruar se kompanitë shpesh heqin dorë nga dizajni edhe pse i patentojnë pajisjet, ndaj për momentin nuk është e sigurt që do të shohim realisht një celular në treg.

Nga ana tjetër, dizajni sjell avantazhe të dukshme dhe duhet të përfshijë xhami të fortë mbrojtës për panelet. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here