Spasovki: Për vetëm dy muaj janë konfiskuar më shumë se 2 ton marihuanë

0
78

Për vetëm dy muaj janë konfiskuar më shumë se 2 ton marihuanë me vlerë afër 4,5 milion euro. Shprehet në profilin e tij te FB , ministri i punëve te brendshme Oliver Spasovski.„Pozicioni i mirë strategjik i Ministrisë së Brendshme dha një përgjigje efikase dhe të koordinuar, me rezultat përfundimtar një sukses serioz në luftën kundër trafikut të paligjshëm të drogës“ , potencon ministri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here