Dehari-Hironori, kënaqësi të bashkëpunosh me Ambasadën Japoneze

0
89

Kryetari i Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari ka pritur në takim Ambasadorin e Japonisë, Savada Hironori.

“Prita bashkë me Udhëheqësin e Sektorit për Asimit Emin Nasufi dhe Drejtorin e SHF “ Dr. Vlladimir Polezhinoski “, Goran Karafilloski Ambasadorin e Japonisë z.Savada Hironori i shoqëruar me zonjën e tij”, ka thënë Dehari.

“Ngrohtësi dhe kënaqësi të diskutosh për projekte zhvllimore dhe thellim të bashkpunimit të komunës sonë dhe Ambasadës japoneze”, është shprehur i pari i Kërçovës.

“E falënderova për mbështetjen e projektit me vlerë 100.000 euro për ndërrimin e dritareve në shkollë, si dhe për projektet tjera që do të aplikojmë në vijim!”, ka thënë Dehari.

Nder dhe respekt të bësh miq të mëdhenj në qytetin tonë!

Vetëm me punë ju duam!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here