E keni një iPhone? Apple sapo ka publikuar një mesazh të rëndësishëm

0
98

Apple i ka paralajmëruar përdoruesit e saj që t’i përditësojnë menjëherë pajisjet e tyre në iOS 15.3.1 për shkak të një rregullimi të rëndësishëm sigurie.

Është një cenueshmëri e WebKit që i lejon hakerat të kalojnë nëpër një faqe për të cilën përdoruesit as nuk janë në dijeni.

“Përpunimi i përmbajtjes së krijuar me qëllim të keq në internet çon në ekzekutimin e kodit dhe ky problem mund të përdoret në mënyrë aktive”, tha kompania, transmeton rrjeti televiziv kroat N1.

Apple shton gjithashtu se është e mundur që tashmë ka disa sulme që shfrytëzojnë këtë dobësi dhe u rekomandojnë të gjithë përdoruesve të saj që ta përditësojnë softuerin sa më shpejt të jetë e mundur.

Përditësimi është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e iOS që nga 10 shkurti. Nëse nuk keni marrë tashmë një njoftim, mund ta përditësoni veten duke zgjedhur Cilësimet, më pas Përditësimi i Përgjithshëm dhe Softueri. Sapo ta futni përditësimin e softuerit, pajisja do të fillojë ta shkarkojë versionin më të fundit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here