Grubi jep informacione nga seanca e 14-të e Qeverisë

0
85

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashëksive, Artan Grubi në rrjetin social Facebook ka shpërndarë informacione nga seanca e 14-të e Qeverisë.

Më poshtë i keni infot nga statusi i Grubit:

Seanca e 14-të e Qeverisë rezultoi me:

aprovimin e fillimit të procesit për sigurimin e burimeve alternative të gazit;

miratimin e Programit për subvencione kapitale për zhvillim të rajoneve planore në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural për vitin 2022;

prezantimin e prioriteteve të presidencës franceze me Bashkimin Europian;

shqyrtimin e informacionit për Propozim strukturat dhe Planet aksionale për implementimin e sistemit për menaxhim indirekt me IPA mjetet për vitin 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here