Konkurs për pranim në Njësitin special antiterrorist – TIGRAT

0
95

Ministria e Punëve të Brendshme, Departamenti për Detyra Speciale Policore dhe Njesiti Special Antiterrorist – TIGRAT publikojnë një shpallje interne për pranimin e pjesëtarëve në njësitin special antiterrorist-Tigrat.

Paraqitja është nga data 14.02.2022 deri 05.03.2022.

https://mvr.gov.mk/default

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here