Kuvendi i Maqedonisë diskuton për bashkëpunim në turizëm me Kosovën

0
68

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë mbledhje Komisioni për Politikë të Jashtme, Komisioni për Financim dhe Buxhet si dhe Komisioni për Çështje ekonomike.

Propozim/Ligji për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim në turizëm mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, është pika e vetme e rendit të ditës rreth së cilës do të debatojnë anëtarët e Komisionit për Politikë të jashtme./alsat.mk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here