Ministrja e kulturës për vizitë në SH.F. “Jashar Bej Shkupi”

0
67

Me rastin e Ditës ndërkombëtare të gjuhës amë, ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska-Stojçevska sot do ta vizitojë shkollën fillore “Jashar Bej Shkupi” në komunën e Çairit. Në Këtë shkollë mësimi zhvillohet në tre gjuhë, në gjuhën shqipe, maqedonase dhe turke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here