Biznesmeni nga Shkupi dhuron 120 mijë euro në vit për Fondin e Kosovës

0
79

Biznesmeni shkupjan që jeton dhe vepron në Prishtinë, Ardian Hoxha, djali i të zhdukurit Remzi Hoxha, ka vendosur të ndajë 120 mijë euro në vit për Fondin e Sigurisë në Kosovë.
Ai udhëheq nje zinxhir biznesesh në Shkup, Ferizaj, Prishtinë e Tiranë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here