Qeveria konfirmon lajmin e indeks.mk, prolongohet zhvillimi i mbledhjes së “Open Ballkan”

0
73

Qeveria e RMV konfirmon lajmin e indeks.mk se prolongohet mbajtja e takimit te rradhës e Open Ballkan qe ishte planifikuar te mbahet ne mujin mars te ketij viti. Takimi i rradhës do të mbahet ne muajin Maj.

“Samiti i Liderëve i planifikuar fillimisht për në mars do të mbahet në muajimaj në Maqedoninë e Veriut

Kjo është miratuar nga ana e tre liderëve për shkak të situatës së krizës në Ukrainë dhe për shkak të zgjedhjeve të cilat në fillim të muajit prill mbahen në njërën nga këto tre shtete”, theksojne nga Qeveria e Maqedonise se Veriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here