Ganiu-Rexhepi: Pranohet aplikimi për rikonstruimin e tërësishëm të rrugës “Parashqevi Qeriazi” në Çair

0
68

Shkup, 9 mars – Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu, sot ka realizuar takim pune me zv.ministrin për Transport dhe Lidhje, Bekim Rexhepi.

Siç njofton Ganiu, takimi ishte frytdhënës dhe jep lajmin e gëzueshëm se është pranuar aplikimi në Ministrinë e Transportit për mjete të dedikuara nga Banka Botërore, për rikonstruimin e plotë të rrugës “Parashqevi Qeriazi” (Ish Arhiepeskop Dositej) me degëzimet e saj.

Gjithashtu, me këto mjete është paraparë edhe rikonstruimi i tërësishëm i rrugës “Serava”.

Ganiu ka njoftuar Rexhepin se investimet e tilla në Çair janë të rëndësishme sepse drejt për drejt ndikojnë në përmirësimin e mirëqenies së qytetarëve.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/504423604370880

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here