Cako me tjetër paralajmërim: “Pas një viti, 1 litër naftë 30 euro”

0
109

Teoricieni Alfred Cako ka reaguar lidhur me rritjen e çmimit të karburantit. “Nuk keni parë gjë akoma! Si do t’ju dukej përshembull 1 litër = 30€ pas 1 viti?! Po 40€?”, paralajmëron Cako në Facebook.

Postimi i Cakos:
U merzitet? Talleshin qeveritaret me mua dhe disa trushpelare?! Joooo, mos u merzitni, jemi shume mire sot.
Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here