Kryeministri Kovaçevski bashkë me ministrin Bekteshi sot vizitojnë fabrikën VITAMINKA

0
66

Sot më 21 Mars 2022 në ora 10:30, kryeministri i MV, Demitar Kovaçevski së bashku me ministrin e ekonomisë Kreshnik Bekteshi do ta vizitojnë fabrikën e prodhimit të produkteve ushqimore “VITAMINKA” një ndër kompaitë më të mëdha të indusrtisë ushqimore shkruan TOOP24

Së bashku me udhëheqësinë e “VITAMINKA” kryeministri Kovaçevsko dhe ministri Bekteshi do të shëtitin rreth prodhimeve dhe për të parë kapacitetet ku më pas do të mbajnë press konferencë para kompanisë.TOP24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here