Vladimir Putin është pajtuar për tu takuar personalisht me Volodymyr Zelenskyn

0
75

Kryetari i Rusisë, Vladimir Putin duket se është pajtuar  për tu takuar personalisht me kryetarin e  Ukrainës,  Volodymyr Zelensky për të zgjidhur konfliktin e vazhdueshëm në Ukrainë. Të dy udhëheqësit i kanë lënë ekipet e tyre diplomatike të zhvillojnë bisedime paqeje në terren neutral që menjëherë pas fillimit të konfliktit më 24 shkurt. Korrespondentja e BBC-së, Lysa Doucet tha se presidenti rus tani besohet se u është dorëzuar diplomatëve të tij të lartë dhe ka pranuar se do të marrë pjesë vetë në negociata në një moment. Duke folur për BBC, Doucet tha: Diplomatët po flasin, negociatorët po flasin. Dhe ne e kuptojmë se ata po bëjnë përparim. Dhe ne e kuptojmë se Presidenti Putin më në fund ka rënë dakord që ai do të takojë, në një moment, Presidentin Zelensky.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here