Bekteshi: Me masat për ulje të TVSH-së dhe akcizës, nafta u rrit për vetëm 1 denarë, në vend të 7,5 denarë

0
78

Me masat për uljen e TVSH-së dhe akcizës për derivatet e naftës të miratuara nga Qeveria, derivatet e naftës nga sonte në mesnatë do të rriteshin për 1 denarë, nëse nuk do të miratoheshin këto masa, dizeli do të rritej për 7,5 denarë. tha Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në emisionin Klan Debat në Televizionin Klan.

Sipas ministrit Bekteshi është rritur për vetëm 1 denar, në vend të 7,5 denarë.

Zgjidhjet ligjore nga pakoja e masave të miratuara nga Qeveria, të cilat i referohen uljes së TVSH-së dhe akcizës, kontribuan në uljen e çmimeve me pakicë të karburanteve.

Me normën preferenciale prej 10% për derivatet dhe uljen e akcizës për derivatet për 1, 2 ose 4 denarë për litër, sipas lëvizjeve të bursës, do të thotë se çmimet e derivateve, në vazhdimësi, por varësisht nga çmimet e këmbimit. , do të jenë më të ulëta se sa duhet të jenë në të vërtetë..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here