Maqedonia dhe Bullgaria me memorandum për bashkëpunim në arsim, shkencë, kulturë dhe turizëm

0
65

Shkup, 22 mars – Anëtarë të qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë sot do të nënshkruajnë programe dhe memorandume për bashkëpunim në sferën e arsimit dhe shkencës, turizmit, kulturës, rinisë dhe sportit, kumtoi pres qendra e Ministrisë bullgare për arsim dhe shkencë.

 

Siç njoftoi korrespodneti i MIA-s nga Sofja, nënshkrimi do të bëhet në rezidencën Bojana, ndërsa deklarata do të japin ministri i Arsimit dhe Shkencës të Bullgarisë, akademike Nikollaj Denkov dhe ministres së Kulturës së Maqeodnisë së Veriut, Bisera Kostadinovska-Stojçevska.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here