Qeveria do të mbajë mbledhjen e saj të 32-të

0
231

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot, do të mbajë mbledhjen e rregullt të 32-të, në të cilën në përputhje me kompetencat e saj do të shqyrtojë më shumë pika nga Programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve.

Në mbledhje për shqyrtim është paralajmëruar Informacioni për nevojën e marrjes së masave dhe aktiviteteve lidhur me Katalogun e shërbimeve dhe Portalin nacional për shërbime elektronike me propozim të Kabinetit të zëvendëskryetares së Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, e ngarkuar për politika për qeverisje të mirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here