Ushtria ruse në krizë? Fabrika e tankeve “pezullon operacionet”

0
245

Ushtria ukrainase raporton se një kompani që prodhon dhe riparon tanke ruse ka pezulluar punën në fabrikën e saj në rajonin qendror rus të Chelyabinsk për shkak të mungesës së pjesëve të importuara.

Në një deklaratë të postuar në Facebook, Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Ukrainës raporton se prodhuesit Uralvagonzavod i është dashur të ndalojë prodhimin në objekt “për shkak të mungesës së pranimeve të komponentëve të prodhimit të huaj”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here