Grubi për Madeleine Albright: Ishte mike dhe përkrahëse e madhe e çështjes sonë kombëtare

0
80

Zëvendëskryeministri i Parë në RMV, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime për vdekjen e sekretares së parë të ShBA-ve, Madeleine Albright.Zëvendëskryeministri i Parë në RMV, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime për vdekjen e sekretares së parë të ShBA-ve, Madeleine Albright.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here