Bytyqi: Do të heqim tarifat doganore dhe kuotat për lëndët e para

0
225

Bytyqi theksoi se ekzekutivi tashmë ka një listë të produkteve, por që e njëjta do të përditësohet.

“Tashmë po bëjmë analiza të detajuara për heqjen e tarifave doganore dhe të kuotave që të sigurojmë zëvendësim për lëndët e para. Sot pikërisht për këtë do të bisedojmë, se cilat janë ato produkte në të cilat të intervenojmë”.

“Ne tashmë kemi një listë, por e shihni që nuk e miratojmë masën pikërisht për shkak se duam të bisedojmë me qytetarët”, tha mes tjerash Bytyqi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here