Putin ultimatum Gapromit dhe Bankës Qendrore: Keni kohë deri më 31 mars për të ndryshuar monedhën e pagesës për furnizimet me gaz

0
64

Vladimir Putin i ka vënë ultimatum Bankës Qendrore e Rusisë dhe Gazprom që të ndërmarrin veprime deri më 31 mars për të ndryshuar monedhën e pagesës për furnizimet me gaz për vendet jomiqësore në rubla, sipas Russia Today.

Kjo përmendet në listën e udhëzimeve të presidentit rus pas takimit me anëtarët e kabinetit.

“Zbatimi i një sërë masash për ndryshimin e monedhës së pagesës për furnizimet me gaz në vendet e Bashkimit Evropian dhe në vende të tjera që kanë vendosur masa kufizuese ndaj shtetasve të Federatës Ruse dhe subjekteve juridike ruse në rubla ruse.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here