Në Kuvend janë caktuar vazhdime të katër mbledhjeve

0
71

Kuvendi sot duhet t’i mbajë vazhdimet e katër mbledhjeve, të 54-t, të 30-të, të 41-të dhe mbledhjes së 66-të.

Marketing

Mes tjerash deputetët në kuadër të mbledhjes së 54 do të diskutojnë projektligjin për zgjedhjen e zëvendësve të Avokatit të Popullit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here