Valon Bela i Besës preferon të thirret turk sesa shqiptar, sipas tij kalon më mirë

0
195

Valon Bela është në ClickPlus në TV21 përballë liderit të PDSh-së, Menduh Thaçi duke komentuar rezultatet e Regjistrimit të popullsisë.

Duke folur për rritjen e numrit të turqve, tha se kjo ka ardhur pasi në vend më mirë kalon nëse deklarohesh si turk, sesa si shqiptar.

“Pas luftës së 2001 t’i thuash vetes turk, kalon shumë më mirë në këtë shtet sesa shqiptar. Edhe pse lufta është bërë në 2001, i gjithë ai gjak u derdh. Pse turk, kur t’i thuash “jas sum turqin” – unë jam turk, kalon mirë dhe me shqiptarin edhe me maqedonasin”, tha Bela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here