Muhamed Zeqiri është funksionari që hetohet nga Prokuroria!

0
198

Hetimin të cilin e ka filluar Prokuroria Publike Themelore për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit kundër një funksionari të lartë, është kundër sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë së RMV-së, Muhamed Zeqiri, transmeton TV21.

Ai është i dyshuari i parë në rastin e hapur kurse dy të tjerë janë shtetas kroatë.Dyshohet se ka kryer veprën penale Keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe të autorizimit që parashihet në Kodin Penal duke iu ndihmuar dy të dyshuarve të tjerë – shtetas kroatë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here