Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

0
246

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPERI BS-98 ulen për 1,00 denarë/litër, ndërkaq çmimi i shitjes me pakicë i ЕURODIZELIT (D-Е V) ulet për 2,00 denarë/litër.

Nga data 12.4.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 80,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 82,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 80,00 (denarë/litër)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here