Një tjetër risi në WhatsApp

0
90

WhatsApp ka një opsion të ri dhe sjell një “lehtësim” të ri në dërgimin e mesazheve.

WhatsApp ende nuk ka një mënyrë të lehtë për të komunikuar me numrat që nuk ruhen në kontaktet tuaja.

Edhe pse mund të dërgoni mesazhe te kontaktet e paruajtura, i gjithë procesi mund të jetë shumë më i thjeshtë.

Versioni i ri beta për Android tregon se WhatsApp po përpiqet ta zgjidhë këtë problem.

Thjesht duke shtypur një numër të paruajtur në flluskën e bisedës do të hapen disa opsione, njëra prej të cilave do t’ju lejojë t’i dërgoni një mesazh atij numri menjëherë.

Opsionet e tjera shfaqen kur trokitni lehtë mbi këtë numër të paruajtur “Telefononi” dhe shfaqet “Shto te kontaktet”.

Zbatimi i ri nuk është ende i përsosur.

Kufizimi kryesor është se këto opsione janë të mundshme vetëm nëse ato ekzistojnë tashmë në bisedë.

Kjo do të thotë se numri është dashur t’ju dërgojë një mesazh më parë ose ju e keni bërë këtë në mënyrë që opsionet të jenë në dispozicion për ju. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here