Maqedonia e Veriut ka çmimet më të lira të karburanteve në rajon

0
60

Qeveria e Maqedonisë së Veriut pretendon se si rezultatet i masave antikrizë çmimet e karburanteve në Maqedoninë e Veriut janë më të lirat në rajon.

“Për shkak të vendimeve të Qeverisë për të ulër akcizën dhe TVSH-në e derivateve të naftës, diferencat e çmimeve u amortizuan dhe nga sot ulen çmimet e karburanteve. Dizeli është më lirë për dy, dhe benzina një denarë për litër Në përputhje me akcizën e ulur dhe TVSH-së për derivatet e naftës, ka rënë edhe çmimi i karburanteve të tjera. Në kushtet e krizës globale energjetike, Maqedonia e Veriut ka çmimet më të lira të karburanteve në rajon”, thuhet në komunikatën e Qeverisë./21Media 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here