A keni blerë dhe ju? Këto janë faqet online pronarët e të cilave u prangosën

0
67

Për administratorët e 25 subjekteve që sheshin mallra online është vendosur arrest me burg nga gjykata.

“Këto subjekte duhet te hetohen pasi veprimet e tyre plotësojnë tërësisht elementet e figurave te veprave penale të “Kontrabandë me mallra të tjerë”, “Fshehje të ardhurash”, “Mospagim taksash dhe tatimesh” të parashikuar nga nenet 174,180,181”, thuhet në vendim.

1.A. H administrator i dy faqeve Online London Fashion dhe Bo Boo Fashion

2.E. I administratore tek subjekti Pure Parfume

3. K. V administrator i subjektit Klodi Store

4. E. K administrator i faqes King Bro Style

5. J. Q administrator i faqes Bli Veshje

6. A. S administrator i faqes online Jaguar kids

7. P. Rr administratore e faqes Gral

8. E. K administratore e faqes Fansi Shop

9. E. Xh adminsitratore e faqes EMY SHOP

10. E. R administratore e faqes Luxmoda

11. M. B administrator i faqes online Zero Absolute

12. A. D administratore e faqes Garderoba ime

13. G. Ll administrator i faqes Outlet Shoes

14. I. D administrator i faqes Tutto casa.al

15. M. G administratore e faqes HM Original Fashion

16. J. K administratore e dy faqeve online Chic&Posh Uk dhe Lulita.Uk

17. S. R administratore e faqes online Dars.Al

18. Sh. P administrator i faqes Pelinku Store dhe subjekt fizik Shkëlqim Pelinku

19. B. B administrator i faqes Carpet Diem

20. R. Gj adminsitratore e faqes Divino Shoes

21. E. Ç administrator i faqes online BeCool

22. E. Z S administratore e faqes online Natura Vita Health

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here