Protestë stop dhunës në trafik

0
69

Sot para Qendrës Penale në Shkup është mbajtur protestë e qetë kundër aktgjykimit për vozitësin Jordan Georgiev ku në një aksident trafiku aksidentoi për vdekje 24 vjeçaren Viktorija Nikollova nga Radovishi.

Gjykata Penale dënoi me 3 vite burg 23 vjeçarin Jordan Gorgiev. Sipas gjykatës, Gorgiev, i cili në seancën e kaluar e pranoi fajin, ka vozitur mbi shpejtësinë e lejuar dhe nuk ka pasur kujdes në vendkalimin për këmbësor dhe ka kryer vepër të rënda kundër sigurisë së njerëzve dhe pronës në trafik.

Me këtë dënim nuk janë të kënaqur familja e viktimës ku thonë se dënimi është i barabartë me masën e lirimit dhe është joserioz, nga ku sot në shenjë revolte kanë shprehur pakënaqësinë e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here