Qeveria: Vazhdimi i grevës, mungesë përgjegjësie

0
59

Qeveria ka reaguar ndaj vendimit te SASHK-ut për mosndërprejen e grevës, duke vlerësuar se kjo organizatë  i vë interesat personale para atyre të fëmijëve, shkruan Alsat.

– Advertisements –

Qeveria njofton se në negociata ofroi rritje për 10 për qind që do të siguroheshin me rishikimin e buxhetit, që sipas saj mësimdhënesit dhe edukatorët do të merrnin rritje mesatare prej 2500 denarësh.

Sipas Qeverise është ofruar edhe metodologji me të cilën sigurohet rritje e vazhdueshme e pagave dhe zgjidhje e përhershme e statusit social të të punësuarve në arsim. SIpas Qeverisë vazhdimi i grevës është mungesē përgjegjësie. /Alsat.mk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here