Qeveria sot mban seancën e 40-të, ja vendimet që pritet të meren

0
74

Në përputhje me agjendën e propozuar dhe kompetencat e saj, Qeveria do të shqyrtojë dhe vendos për disa pika të programit të saj të punës dhe në interes të qytetarëve.

Në këtë seancë në rend dite është edhe Informacioni për përgatitjen e takimit të tetëmbëdhjetë të Nënkomitetit për Inovacion, Shoqëri Informative dhe Politikë Sociale, i cili do të mbahet më 28 Prill 2022.

Në seancën e sotme anëtarëve të Qeverisë do t’u njihet informimi për Programin e përfunduar për bashkëpunim në fushën e arsimit dhe shkencës ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Bullgarisë për periudhën 2022-2022. 2025.

Për konkluzionet dhe vendimet e seancës së sotme të qeverisë, e cila do të fillojë në orën 12:00, publiku do të njoftohet me një deklaratë menjëherë pas përfundimit të saj./KlanMacedonia/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here