Dita e hënë (25 prilli) ditë jo pune për të gjithë qytetarët

0
92

Shkup, 20 prill – Pashkët, dita e dytë e Pashkëve – e hënë (25 prill) sipas kalendarit ortodoks, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Përmbajtja rifillon pas shpalljes
Zgjidhja është zbuluar më në fund: nëse keni kërpudhat në gishtërinjtë tuaj, bëjeni këtë tani

 

Nga Ministria qytetarëve të besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut ua urojnë festën e madhe të krishterë Pashkët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here