Stefanov do ta zëvendësojë Jani Makradulin në “Postat e Maqedonisë”

0
80

Në mbledhjen e sotme qeveria vendosi që ta caktojë Vasko Stefanovin për drejtor në Postat e Maqedonisë në vend të tashmë drejtorit të shkarkuar, Jani Makraduli.

Vasko Stefanov më herët u shkarkua nga drejtori i zëvendësdrejtorit nga Agjencia për Punësim.

Qeveria po ashtu shkarkoi drejtorin e Fondit për Sigurin Shëndetësor Stevo Krstevskin dhe për ushtrues detyre e caktoi Magdalena Filipovska Grashkoska e cila u shkarkua nga kryetarja e Këshillit Inspektorial.

Për ushtrues detyre të Këshillit Inspektorial, qeveria e emëroi Daniella Rendevska./Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here