“Parcelat në Vodno”, shpallet sot aktvendimi

0
68

Gjykata Themelore Penale Shkup sot pasdite duhet të vendosë për rastin “Parcelat në Vodno” në të cilin i akuzuari i parë për pastrim parash, përvetësim dhe fshehje të paligjshme të pasurisë është ish-kryeministri Nikolla Gruevski.

Marketing

Akuzohen edhe pesë persona të tjerë: Sasho Mijalkov, Risto Novaçevski, Nenad Josifovic, Jordan (Orce) Kamçev dhe Ratka Kunovska-Kamçeva, për të cilët prokuroria në fjalën përfundimtare hoqi dorë nga ndjekja penale për shkak vjetërsimit të veprës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here