Bunjaku: Lojtarët më të mirë po ikin nga Maqedonia, duhet të marrim lojtarë nga Afrika

0
62

Çdo i ri në futboll i vendit tonë në moshën më të re sheh se si të dalë nga Maqedonia, tha Drejtori Sportiv i FC Shkupit Omer Bunjaku, në debatin “ClickPlus”, e sipas tij ky është problem shumë i madhë edhe për vendin.

“Ky është problem shumë i madhë, pasi që lojtarët me kualitet pak më të mirë se të tjerët në moshën 18-19 vjeçare ikin nëpër vendet evropiane, kudoqoftë, vetëm jashtë Maqedonisë duan të ikin, dhe ne kemi bërë gërshetim duke marrë lojtarë të ri prej kontinetit të Afrikës, Amerika-Latine, maqedonas e shqiptarë duke bërë gërshetim të ekipës”, tha Bunjaku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here