Kovaçeski: Dialogu me Bullgarinë duhet të bazohet në vlera evropiane

0
145

Dialogu me Bullgarinë duhet të bazohet në vlerat evropiane, respekt dhe bisedë dinjitoze, kështu tha sot kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke theksuar se qeveritë e të dyja vendeve, të cilat janë të orientuara drejt Evropës, kanë një detyrimi për të imponuar një narrativë që do të jetë pozitiv dhe largpamës, i cili do të mundësojë fillimin e negociatave mes Maqedonisë së Veriut dhe BE-së.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here