Kovacevski: Brenda 100 ditëve kemi marrë vendime të rëndësishme

0
165

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Dimitar Kovaçevski në ekspozenë e tij për 100 ditorin e parë të Qeverisë ka deklaruar se komentet e qytetarëve janë se kjo qeveri është e pafat, sepse sipas Kovaaçevskit po përballet me kriza të ndryshme.

Ai tha se Qeveria e udhëhequr nga ai në 100 ditët e para ka marrë vendime të rëndësishme për të mbrojtur interesin e qytetarëve.

“Kemi arritur të mbrojmë qytetarët, kemi marrë masa të ndryshme anti-krizë dhe kemi marrë vendime të ndryshme e të rëndësishme në interest ë qytetarëve dhe të shtetit”, tha Kovaçevski.

Ai përmendi edhe rritjen e pagës minimale.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here