RMV, është shpallur konkurs për ndarjen e çmimeve “11 Tetori” dhe “22 Nëntori”

0
172

Ministria e Kulturës ka shpallur konkurset për ndarjen e çmimeve “11 Tetori” dhe “22 Nëntori” për vitin 2022, transmeton Portalb.mk.

Konkurset për të dy çmimet do të zgjasin prej 1 deri  më 31 maj.

Çmimi shtetëror “11 Tetori” dorëzohet në Kuvendin e RMV-së më 11 Tetor- Dita e Kryengritjes së popullit maqedonas, ndërsa për herë të parë është ndarë në vitin 1959

Edhe çmimi shtetëror „22 Nëntori“ dorëzohet gjithashtu në Kuvendin e RMV-së më 22 nëntor- Ditën e Alfabetit të gjuhës shqipe, ndërsa për herë të parë është ndarë në vitin 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here