Policia e Tetovës dje me aksion për parakalimet e paligjshme në trafik

0
72

Zyrtarët policorë të SPB-së Tetovë gjatë ditës së djeshme (02.05.2022) në periudhën prej orës 09:00 deri në ora 15:00 kanë kryer kontroll të intensifikuar aksioni për parakalim, në të cilin janë sanksionuar gjithsej 52 kundërvajtje (TE-36 dhe GV-16).

Shumica e kundërvajtjeve kanë të bëjnë me tejkalimin e vendeve të ndaluara (TE-33 dhe GV-15), ndërsa me parashtresat përkatëse janë sanksionuar 3 (TE) lloje të tjera të kundërvajtjeve në trafik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here