Raportet vjetore të Këshillit Gjyqësor dhe të Avokatit të Popullit para Komisionit kuvendor për Sistem Politik

0
56

Komisioni kuvendor për Sistem Politik  dhe Marrëdhënie mes Bashkësive sot do të mbajë mbledhje në rend dite të së cilës është Raporti vjetor për punën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2021.

Para anëtarëve të Komisionit janë edhe Propozim-vendimi për dhënien e lejes të aktit të përgjithshëm të Avokatit të Popullit, si dhe Raportit vjetor të Avokatit të Popullit për shkallën e sigurimit të respektit, avancimit dhe mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut për vitin 2021.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here