255 sanksione për vozitje të shpejtë

0
68

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (03.05.2022) ka zhvilluar kontroll të intensifikuar aksionar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se ajo e lejuar, me 255 vozitës të sanksionuar.

Nga këto, 17 automjete udhëtonin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se e lejuar. Në të njëjtën kohë, 135 drejtues mjetesh kanë tejkaluar shpejtësinë në një zonë të banuar dhe 120 me shpejtësi nga një zonë e banuar.

Kontrollet e intensifikuara të veprimit do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. U bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e tyre të qarkullimit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here