Imami Omer Dauti, apelon për ndihmë në Xhaminë e fshatit Kallnik

0
56

Imami i njohur nga Tetova, Hoxhë Omer Dauti përmes një postimi ka apeluar të gjithë besimtarët për të ndihmuar në përfundimin e punimeve të xhamisë së re në fshatin kallnik.

Imami Dauti në postimin e tij mer shembull profetin Muhamed s.a.v.s për të cilin shkruan se “Nëse doni të dini se sa e rëndësishme është xhamia në fenë tonë, atëherë dijeni se dora e bekuar e profetit (a.s) e nisi dhe e mbaroi nga themeli deri në çati xhaminë e tij, sepse ai besonte thellë në zemrën e tij, se feja e tij do të dalë prej xhamie” shkruan Omer Dauti përcjellë TOP24.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here