“Gratë në Kulturë” Tryezë muzikologjike dhe koncert

0
54

Me rastin e festës Internacionale “Mother’s Day”, më 8 maj me fillim në ora 20:00 në Filharmoninë e Maqedonisë -Shkup do të mbahet manifestimi “Gratë në Kulturë”.

Veprat e njohura nga kompozitorët e huaj dhe shqiptarë do të interpretohen dhe ekzekutohen nga artistet e njohura nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia e Veriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here