Mickoski: Nëse nuk organizohen zgjedhjet, nga 10 maji bllokojmë Kuvendin

0
63

VMRO-DPMNE-ja përmes një kumtese ka njoftuar se në mbledhjen e mbrëmjës së djeshme të Komitetit Ekzekutiv është vendosur që nga 10 maji kjo parti të organizojë bllokadë aktive të Kuevndit. Nga VMRO-DMPNE-ja për heqjen e këtij vendimi kërkojnë që të organizohet takim i liderëve të partive ku do të caktohej data për zgjedhje të parakohshme parlamentare.

“Komuniteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së ka marrë vendim për bllokadë aktive të Kuvendit nga 10 maji, pushteti ka edhe 5 ditë për të rishqyrtuar sjelljen. Kovaçevski ka kohë të mjaftueshme deri më 10 maj për të ndryshuar mendjen dhe për të filluar organizimin e një takimi të liderëve me qëllim që të caktohet data e zgjedhjeve”, thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE-së.

Por nga ana tjetër, LSDM thotë se ata janë parti e përgjegjshme dhe do të tejkalojnë të gjitha bllokadat e paralajmëruara nga VMRO-DPMNE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here