Në Shkup janë shqiptuar 168 sanksione në komunikacion

0
60

Në territorin e Shkupit janë shqiptuar 168 sanksione në komunikacion, mes të cilave 25 për vozitje të shpejtë dhe 19 për vozitje nën ndikim të alkoolit.

Ministria e Punëve të brendshme kumtoi se janë shqiptuar edhe 12 masa për vozitje pa patent shofer. Janë shqiptuar edhe katër masa për përdorim të celularit, 36 sanksione për kundërvajtje që i bëjnë këmbësorët, katër masa për kundërvajtje që i bëjnë vozitësit e motoçikletave, 38 për parkim të parregullt…

Aksionet kontrolluese të policisë janë kryer gjatë ditës së djeshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here