Pas 6 muajve u zhvarros, fytyra e tij ende qëndron e buzëqeshur…

0
53

MUFTIJA ZUKORLIÇ

Pas 6 muajve u zhvarros për t’ia bërë autopsin, ngase dyshimet për vdekjen e tij ishin se është i helmuar…
Edhe pas 6 muajve në varr, fytyra e tij ende qëndron e buzëqeshur, e trupi i tij sikur mos të ishte varrosur më parë.

Kështu shkruan shoku besnik i Myftiut: “Allahu më ka nderuar t’i hap një varr sot si shoku besnik i Myftiut të ndjerë dhe ta marr edhe një herë në krahë dhe ta përqafoj.

Ashtu siç e larguam, ashtu e takuam përsëri. Familja më tregoi një nder të madh që të isha sytë e tyre në autopsi. Unë jam dëshmitar i bukurisë së saj. Trupi i pandryshuar. Nuk e di nëse është një dukuri normale pas 6 muajsh, por kam parë edhe skuqje të mishit të tij dhe sasi të mëdha gjaku.

Falenderoj Allahun që më dha mundësi t’i shërbej një udhëheqësi të tillë për 15 vjet!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here