MSH-Maqedoni: Dy pacientë të rinj me dializë do të marrin veshkat nga një dhurues i vdekur

0
55

“Në ditët në vijim do të pasojnë edhe transplantet e indit kockor te pacientët që po mjekohen në Klinikën e Ortopedisë. Koordinatorja Nacionale, mjekja Maja Mojsova Mijovska, koordinatorët e spitalit, së bashku me ekipet e Klinikës së Neurokirurgjisë, KARIL-it, Institutit të Radiologjisë, Klinikës së Transfuziologjisë, Klinikës së Nefrologjisë, Klinikës së Kardiologjisë dhe Klinikës Kirurgjike të Urologjisë dhe Ortopedisë, këtë fundjavë kanë kryer me sukses transplantin e tretë radhazi që nga fillimi i vitit”, njoftojnë nga MSH.

Nga Ministria e Shëndetësisë shprehën mirënjohjen dhe ngushëllimin deri te familja e pacientes.

Veçanërisht vajzës së saj të re, trimëria, guximi, humanizmi dhe mirësia e së cilës na sollën ditë plot shpresë dhe jetë për të paktën dy pacientë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here